Χαράλαμπος Μάρος

Χαράλαμπος Μάρος
Φοιτώντας στο Μεταπτυχιακό Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής απέκτησα ολοκληρωμένες γνώσεις στο αντικείμενο των σπουδών μου, έχοντας την ευκαιρία να συνεργαστώ με καταξιωμένους καθηγητές και συναδέλφους από διαφορετικούς τομείς της Οικονομίας, συμβάλλοντας έτσι στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μου.


Χρυσούλα Χορταριά

Χρυσούλα Χορταριά
Αποφοίτησα από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής, Λογιστική & Χρηματοοικονομική τον Ιούλιο του 2013. Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή επιλογή, τόσο από πλευράς νέων γνώσεων και ανανέωσης των παλαιών, όσο και της βοήθειας που μου προσέφερε στην εργασία μου. Σήμερα, εργάζομαι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ως Προϊσταμένη του Τμήματος Μισθοδοσίας.


Γιώργος Τσιούτσας

Γιώργος Τσιούτσας
Είμαι ελεγκτής και τμηματάρχης στο Υπουργείο Οικονομικών από το 1995. Η σημερινή μου θέση είναι επόπτης ελέγχου στη Δ.Ο.Υ Ελευσίνας. Επιπλέον, είμαι Υποψήφιος Διδάκτορας στον Τομέα Εγκληματολογίας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα διατριβής " Πλαστά και Εικονικά φορολογικά στοιχεία στην Ελλάδα: Μια εγκληματολογική οικονομική προσέγγιση". Η λήψη του Master of Science (MSc) in Accounting and Finance του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, αποτέλεσε για μένα το κυριότερο πρόκριμα προσωπικής βελτίωσης και επαγγελματικής προόδου.


Μηνάς Λιγνός

Μηνάς Λιγνός
Μετά την αποφοίτηση μου από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Λογιστική και Χρηματοοικονομική" του ΑΕΙ Πειραιά, γράφτηκα στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Παράλληλα με την αναβάθμισή μου σε Λογιστή Α' τάξης, κατάφερα να δημιουργήσω τη δική μου γραφείο ως σύμβουλος επιχειρήσεων αλλά και ως λογιστής. Το ευρύτατο και πληρέστατο πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού μου έδωσε τη δυνατότητα εκπόνησης σύγχρονων Οικονομοτεχνικών μελετών, απαιτητικών για την εποχή μας, ειδικά για την ανεύρεση κεφαλαίων για τις επιχειρήσεις μικρού μεγέθους. Με την ενσωμάτωση των ΕΛΠ ν.4308/2014 βρέθηκα ήδη ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις καθότι κατείχα ήδη το θεωρητικό αλλά και εν μέρη το πρακτικό κομμάτι εφαρμογής τους.