Αγαπητοί επισκέπτες του ιστότοπου, 

Σας καλοσωρίζω στο Π.Μ.Σ. στη "Λογιστική και Χρηματοοικονομική" του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ το οποίο αποτελεί ένα από τα πλέον δυναμικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του Τεχνολογικού Τομέα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Οι ανάγκες της αγοράς για στελέχη με εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και επιστημονική εξειδίκευση στη Λογιστική και την Χρηματοοικονομική ήταν το κίνητρό μας για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εν λόγω Μεταπτυχιακού Προγράμματος το οποίο έχει τύχει μεγάλης αποδοχής. 

Τόσο το υψηλό επιστημονικό επίπεδο και η επαγγελματική εμπειρία των καθηγητών του Προγράμματος οι οποίοι διδάσκουν σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όσο και οι διαδικασίες συνεχούς παρακολούθησης της ποιότητας του προγράμματος, διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο γνώσεων και της υποστήριξης που παρέχει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στους φοιτητές και τους αποφοίτους του. 

Το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό θα είναι αρωγοί σας κατά την διάρκεια των σπουδών σας αλλά και μετά την αποφοίτησή σας προκειμένου να σας καθοδηγήσουν και να σας συμβουλεύσουν για την καλύτερη αξιοποίηση αυτής της ευκαιρίας που δίνετε στον εαυτό σας, σαν φοιτητές του Προγράμματος, καθώς και του πτυχίου σας μετέπειτα για μια επιτυχημένη καριέρα. 

Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό το ενδιαφέρον ταξίδι της γνώσης που ξεκινάτε. 


Ο Διευθυντής του Προγράμματος
Dr. Κωνσταντίνος Κάντζος